Mediation Rotterdam


Mediation Rotterdam

Als jullie besloten hebben om te gaan scheiden of uit elkaar te gaan, hebben jullie waarschijnlijk nog geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Door gebruik te maken van de hulp van een scheidingsmediator, zorgen jullie ervoor dat de afspraken die jullie moeten maken, duurzaam zijn. Jullie blijven in gesprek en er volgt geen verdere dure en ontwrichtende juridische procedure. Dat is een enorm voordeel.

Op zoek naar een scheidingsmediator in Rotterdam?

Wonen jullie in Rotterdam of omgeving dan is Hubertie van Kruining van Scheiden in de Praktijk, de mediator die bij jullie in de buurt werkzaam is en jullie graag wil bijstaan in het proces. Hubertie komt naar jullie toe en kan over een aantal spreekruimtes beschikken.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Scheidingsmediator – Hubertie van Kruining – zorgt er voor dat jullie afspraken maken over zaken die van belang zijn bij het scheiden, zoals

Niet ieder scheidingsmediation traject is hetzelfde maar om alvast een beeld te geven, heeft Scheiden in de Praktijk dit stappenplan opgesteld.

Scheiding in zes stappen

  1. kennismakingsgesprek.
  2. intakegesprek.
  3. opstellen ouderschapsplan.
  4. verdeling bezittingen en schulden.
  5. opstellen echtscheidingsconvenant.
  6. indiening verzoekschrift rechtbank.

Bij iedere stap geeft de scheidingsmediator aan wat de voors- en tegen zijn en welke opties in jullie specifieke situatie voor handen zijn.

Vragen?
Vragen over mediation in de buurt van Rotterdam? Stuur me dan een berichtje.

25273765844_e725c48a84_n


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring en dat mijn gegevens worden opgeslagen bij Scheiden in de Praktijk