Tarieven


Scheidingsmediation hoeft niet duur te zijn

Als je kiest voor scheidingsmediation dan kies je ervoor om er samen uit te komen.  Een van de voordelen van scheidingsmediation is dat de procedure snel is en de kosten beperkt blijven. Jullie zitten samen aan tafel en krijgen allebei dezelfde informatie en begeleiding in het scheidingsproces. Jullie kunnen een aantal zaken zelf uitzoeken en voorbereiden en houden daarmee zicht op de kosten.

Tarieven

  • Het kennismakingsgesprek voorafgaand aan de mediation is geheel vrijblijvend. Het eerste half uur is gratis.
  • Mijn uurtarief is € 125, –  excl BTW.
  • In sommige gevallen kan ik jullie een pakketprijs aanbieden. Neem contact op om te kijken of jullie hiervoor in aanmerking komen.
  • In sommige gevallen worden kantooruren ook gerekend.
  • De eventuele kosten van een derde-deskundige, zoals notaris, accountant of makelaar, zullen rechtstreeks aan jullie in rekening gebracht worden. Ik kan jullie in contact brengen met samenwerkende partners. Het staat jullie uiteraard vrij om van eigen adviseurs gebruik te maken.

Rechtsbijstandverzekering

Heb je een rechtsbijstandverzekering, kijk dan even of deze een vergoeding biedt voor mediation.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

De Wet op de rechtsbijstand regelt dat mensen die geen mediator kunnen betalen een deel van de kosten vergoed kunnen krijgen. Dit heet gesubsidieerde mediation of rechtsbijstand. Zie ook: www.rvr.org

Vragen?
Vragen over de tarieven? Stuur me dan een berichtje.

25273765844_e725c48a84_n


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring en dat mijn gegevens worden opgeslagen bij Scheiden in de Praktijk